fbpx
+372 489 8160
Menüü
Metsloomavaatlus_ulukisafari_Toosikannu

Broneeri ulukisafari oma autoga online!

Tere tulemast Toosikannu Metsloomaparki ulukisafarile!

Ulukisafari broneerimine online keskkonnast on mugav ja see on imelihtne. Pärast tasumist saadame teile kinnituskirja koos kaardilingiga, palume see kindlasti alla laadida. Kui broneerite pikemalt ette, siis saadame paar päeva enne saabumist ka meeldetuletuse. Ulukisafari broneerimine on võimalik kuni 14 päeva ette.

Hinnad

Safari oma autoga (kuni 5-kohalise sõiduauto hind) 20 €

Safari oma autoga (kuni 7-kohalise sõiduauto hind) 30 €

Safari oma autoga (kahe kuni 5-kohalise sõiduauto hind) 40 €

Safari oma autoga (kahe kuni 7-kohalise sõiduauto hind) 60 €

Broneerides sisestage palun oma auto registreerimisnumber lisateenuste aknasse.

Palavate ilmadega on suurem tõenäosus näha loomi varahommikul või hilisõhtul.

Ulukisafari oma autoga on suvehooajal 15.06.-20.08. avatud piirangutega!

Enne külastust tutvuge kindlasti Metsloomapargi loo ja soovitustega. Soovitame kaasa võtta ka binoklid ja fotoaparaadid. Punahirvede kohta leiate rohkem infot SIIT. Parim aeg hirvevaatluseks on sügisest kevadeni ja iseäranis talvel, sest siis me toidame neid.

Kel õnne, näeb ka Hubertit🦌

Kes on Hubert?

Hubert on meie “hirvekuningas”, keda eristab teistest hirvepullidest tema erakordne sarvekroon, kus üks haru kasvab allapoole. Tegemist ei ole vigastusega, sellised sarved kasvavad talle igal aastal ja järjest uhkemad.

Nimi sai talle pandud püha Hubertuse auks, kes oli keskajal üks armastatumaid pühakuid ning teda austatakse sellest ajast kui jahimeeste kaitsepühakut. Legend pühast Hubertusest elab tänapaevani, pikemalt loe SIIT.

Muude teenuste hinnapäringuks või ulukisafari broneerimiseks rühmale vaadake palun täpsemalt SIIT, kirjutage palun info@toosikannu.ee või kasutage PÄRINGUVORMI.

Tähelepanu! Sarvede korjamine meie territooriumilt ei ole lubatud. Kui soovite endale hirvesarvest ehteid valmistada, saate seda teha ettetellimisel koos seltskonnaga meie hirvesarve töötoas.

Tere tulemast!

Kui soovite olla kursis Toosikannu Puhkekeskuse põnevate uudiste ja pakkumistega, liituge palun uudiskirja saajaks.