fbpx
+372 489 8160
Menüü
Hirvelihast suitsuvorstid ja singid_Toosikannu

Eksklusiivsed maitsed Toosikannult

Hirvelihast poolsuitsuvorstid, singid ja konservid

Hõrgud hirvelihast suitsuvorstid ja singid on sobilikud nii maitsvaks suupisteks kui ka roogade koostisosaks. Valik meie omi tooteid sisaldub menüüst leiduvas Toosikannu lihavalikus ning neid on võimalik meilt ka kaasa osta. Meie tooteid kusagilt mujalt ei leia, sest kogused on piiratud.

Hinnad

Poolsuitsuvorstid Chorizo, Krakauer, Pastrami & Pfefferjäger ja juustu-küüslaugu: 6 €/latt(ca 380g)

Õllesigar: 8 €(ca 500g)

Hirvesink, Pastrami sink ja Piprasink 25 €/kg

Hirvelihakonserv 5 € (netokaal 325g)

5 hirvelihakonservi 20 €

Vinnutatud hirveliha 5 € (netokaal 40g)

Küsige toodete saadavust meie teenindajalt või üritust haldavalt müügiassistendilt!

Kas teadsite?

Et hirveliha sisaldab üle kolme korra rohkem südame ja närvisüsteemi korras hoidmiseks vajalikku kaaliumi kui veiseliha ja üle 4 korra rohkem kui sealiha? Nutridata teab.

Hirveliha on lahja ja toitaineterikas liha, mis on suurepärane B-vitamiinide, valgu, raua, tsingi ja muude mineraalide allikas, mistõttu on see toitev toiduvalik neile, kes soovivad oma üldist tervist parandada.

Selles on palju oomega-3 rasvhappeid, mis on olulised südame tervisele, ning selles on vähem rasva ja kaloreid kui muud tüüpi punases lihas. Hirveliha sisaldab ka konjugeeritud linoolhapet, millel on leitud olevat vähivastased omadused.

Hirvelihal on sea- ja veiselihaga võrreldes mitmeid eeliseid. Hirveliha portsjon sisaldab ainult umbes 2 grammi rasva, võrreldes 5,5 grammi veiseliha ja 6 grammi sealihaga. 100 grammi hirveliha kohta on valku 30,21 grammi, veiselihas on see 25,93 grammi ja sealihas 27,32 grammi (autor https://foodstruct.com/)

Lisaks on hirvelihas palju madalam kolesteroolisisaldus kui sea- ja veiselihas, mistõttu on see tervislikum alternatiiv neile, kes on mures oma kolesteroolitaseme pärast. Hirvelihast suitsuvorstid ja singid on seega igati asjakohane alternatiiv sea- ja loomalihatoodetele.

Toosikannu kokad on saanud vastava koolituse ja vorstid valmivad meie enda kõikidele normidele ja eeskirjadele vastavas uhiuues väikeses “vorstivabrikus”.

Toosikannu poolsuitsuvorstid

Poolsuitsuvorst Chorizo

Hirvelihast valmistatud Chorizo ​​on vürtsikas vorst, mis kasutab traditsioonilise sealihale lisaks hirveliha. Hirveliha on maitsev tailiha, mis lisab vorstile ainulaadse maitse. Chorizot maitsestatakse tavaliselt paprika, tšillipulbri ja muude vürtsidega, et anda sellele eriline vürtsikas maitse. Seda kasutatakse tavaliselt Hispaania ja Mehhiko köögis ka erinevate roogade lisandina või koostisosana.

Koostis: Hirveliha, sealiha, nitritsool, lihavalk, chorizo maitseaine (Vürtsid (sh paprika, tšilli, pipar), dekstroos, sool, küüslauk, vürtside ekstraktid, sibul, paakumisvastane aine: ränidioksiid E 551, antioksüdant: askorbiinhape E 300, ürdid), fosfaadisegu, maitsetugevdaja, vesi. Ca 500 g.

Poolsuitsuvorst Krakauer

Hirvelihast valmistatud Krakaueri vorst on Chorizole sarnane vürtsikas vorst, mis pärineb Poolast Krakowi piirkonnast. Selle valmistamiseks kasutatakse hirveliha ja sealiha segu, mis on kombineeritud vürtsidega, nagu koriander, muskaatpähkel, sinepijahu, ingver, kardemon ja must pipar, ning seejärel suitsutatakse, et anda sellele eriline maitse. Vorsti serveeritakse tavaliselt viilutatud ja grillitud või praetud kujul ning seda saab lisada mitmesugustele roogadele, nagu võileivad, supid ja hautised. See on Poolas populaarne toit ja on tuntud oma rikkaliku soolase maitse poolest.

Koostis: Hirveliha, sealiha, nitritsool, lihavalk, krakauer maitseaine, vürtsid (pipar, koriander, muskaatpähkel, sinepijahu, ingver, kardemon), dekstroos, maitsetugevdaja: naatriumglutamaat E 621,vürtside ekstraktid, fosfaadisegu, vesi. Ca 500 g.

Poolsuitsuvorst Pastrami & Pfefferjäger

Pfefferjägeri maitseainega hirvelihast valmistatud Pastrami vorst on lihatoode, mis ühendab pastrami ja Pfefferjägeri vorsti vürtsika, piprase maitseprofiili. Selleks maitsestatakse liha vürtside segus, mis sisaldab musta pipart, koos muude maitseainetega, nagu koriander ja muud. Seejärel liha suitsutatakse, et anda sellele rikkalik suitsune maitse. Seda tüüpi pastrami saab viiludeks lõigata ja serveerida võileibadele või kasutada teiste roogade kattena ning see on tuntud oma julge vürtsika maitse poolest.

Koostis: Hirveliha, sealiha, nitritsool, pfefferjäger maitseaine (LAKTOOS, dekstroos, pipar (10%), happesuse regulaator: glükono-delta-laktoon E 575, vürtsid (k.a ingver), maitsetugevdaja: naatriumglutamaat E 621, antioksüdant: askorbiinhape E 300, hape: sidrunhape E 330, vürtsiekstraktid, paakumisvastane aine: ränidioksiid E 551), pastrami maitseaine (Vürtsid (koriander, pipar), kuivatatud glükoosisiirup, stabilisaator: di-, trifosfaadid; hüdrolüüsitud valk (pärm), antioksüdant: askorbiinhape, suhkur), fosfaadisegu, vesi. Ca 500 g.

Toosikannu singid

Hirvesink

Toosikannu hirvesink on ulukilihast valmistatud suitsuusink, mis on maitsestatud ja valmistatud sarnaselt traditsioonilisele suitsusingile. Hirveliha maitsestatakse Cooked ham 50 new vürtsiseguga, mis annab singile spetsiifilise maitseprofiili. Seejärel sink suitsutatakse ja on valmis söömiseks. Hirvelihasink pakub ainulaadset alternatiivi traditsioonilisele sealihasingile ning on lahjem ja tervislikum valik. Seda saab kasutada mitmesugustes roogades, nagu võileivad, salatid või serveerida pearoana koos kartuli ja köögiviljadega.

Koostis: Hirveliha, Nitritsool(Naatriumkloriid NaCl, naatriumnitrit E250 NaNO2 (0.6%)), Vesi,  Cooked ham 50 new(dekstroos, paksendajad: karrageen E 407, jaanikauna kummi E 410, guarkummi E 412, stabilisaatorid: difosfaadid E 450, trifosfaadid E 451, polüfosfaadid E 452, antioksüdant: naatriumaskorbaat E 301, hüdrolüüsitud taimne valk (HVP), lõhna- ja maitseaine (sh suitsumaitse), maitsetugevdajad: dinaatriumguanülaat E 627, dinaatriuminosinaat E 631).

Pastrami sink

Toosikannu pastrami hirvesink on eksklusiivne lihatoode, mis ühendab pastrami valmistamise meetodi traditsioonilise suitsusingi maitseprofiiliga. Hirveliha marineeritakse vürtside segus, sealhulgas maitseainega Cooked ham 50, ja seejärel suitsutatakse, et anda sellele rikkalik suitsune maitse. Tulemuseks on ainulaadne nii pastrami sink, mis pakub lahjemat ja tervislikumat alternatiivi traditsioonilistele sealihatoodetele. Keedetud pastrami hirvesinki saab viiludeks lõigata ja kasutada mitmesugustes roogades, nagu võileivad, salatid või serveerida pearoana koos kartuli ja köögiviljadega.

Koostis: Hirveliha, Nitritsool(Naatriumkloriid NaCl, naatriumnitrit E250 NaNO2 (0.6%)), Vesi,  Cooked ham 50 new(dekstroos, paksendajad: karrageen E 407, jaanikauna kummi E 410, guarkummi E 412, stabilisaatorid: difosfaadid E 450, trifosfaadid E 451, polüfosfaadid E 452, antioksüdant: naatriumaskorbaat E 301, hüdrolüüsitud taimne valk (HVP), lõhna- ja maitseaine (sh suitsumaitse), maitsetugevdajad: dinaatriumguanülaat E 627, dinaatriuminosinaat E 631), Pastrami maitseaine(vürtsid (koriander, pipar), kuivatatud glükoosisiirup, stabilisaator: di-, trifosfaadid; hüdrolüüsitud valk(pärm), antioksüdant: askorbiinhape, suhkur.)

Piprasink

Piprakihiga kaetud hirve suitsusink on ulukilihast valmistatud särtsakas lihatoode, mis on maitsestatud ja valmistatud sarnaselt traditsioonilisele suitsusingile. Hirveliha kaetakse musta pipra ja Cooked sink 50 maitseainete seguga, mis annab singile vürtsika ja piprase maitseprofiili. Seejärel sink suitsutakse ja see on valmis söömiseks. Piprakihiga kaetud hirve keedusink pakub ainulaadset alternatiivi traditsioonilisele sealihasingile ning on lahjem ja tervislikum valik. Seda saab kasutada mitmesugustes roogades, nagu võileivad, salatid või serveerida pearoana koos kartuli ja köögiviljadega.

Koostis: Hirveliha, Nitritsool(Naatriumkloriid NaCl, naatriumnitrit E250 NaNO2 (0.6%)), Vesi,  Cooked ham 50 new (dekstroos, paksendajad: karrageen E 407, jaanikauna kummi E 410, guarkummi E 412, stabilisaatorid: difosfaadid E 450, trifosfaadid E 451, polüfosfaadid E 452, antioksüdant: naatriumaskorbaat E 301, hüdrolüüsitud taimne valk (HVP), lõhna- ja maitseaine (sh suitsumaitse), maitsetugevdajad: dinaatriumguanülaat E 627, dinaatriuminosinaat E 631), Pipra maitseaine(pipar (84%), sool, paprika, suhkur.)

Hirvelihast suitsuvorstid ja singid pakitakse paberkottidesse ning suletakse etiketiga.

Toosikannu hirvelihakonserv, 325g

Koostis: Hirveliha (74%) ; seapekk (20%), seakamar (3%); säilitusaine: naatriumnitrit. Muutuvas suhtes maitsetaimede segu.

100 g toitumisalane teave: energiasisaldus 952 kJ/229 kcal, rasvad 18 g, millest küllastunud rasvhapped 6,4 g, süsivesikud 0 g, millest suhkrud 0 g, valgud 17 g, sool 1,7 g